top of page

Un lladre de pota blanca


Amb la seva intel.ligència i particular cara-dura en Dex n'ha fet de tots els colors. Les seves principals accions son el furt i la realització de necessitats fisiològiques fora de lloc.

Els danys col.laterals han estat a diferents llocs i a diferents persones.Faré la categorització a partir de damnificats:

En Jordi (oncle d'en Dex)

En Dex era un gran fan de l'habitació d'en Jordi. Una de les raons era que li deixava pujar al sofà. L'altre que la possibilitat de robar aliments era molt alta.

El principal aliment que en Dex cercava era el fuet. En Jordi, gran fan de l'embotit de casa nostra, sempre tenia un fuet a ma a l'habitació.Quan Jordi se n'adonava ja era massa tard. En Dex era capaç de fer desaparèixer el fuet de la taula i desprès fer-lo també desaparèixer físicament. Era molt comú trobar l'etiqueta de l'espetec al llitet d'en Dex.

També recordem amb simpatia quan, mentre jugàvem a algun videojoc, i la nostra concentració només tenia una direcció, en Dex s'acostava en silenci, girava el cap 90 graus i començava a llepar qualsevol menjar que en Jordi pogués tenir al plat, shawarma o raviolis al gorgonzola, made in "Doner amigo"

Els avis d'en Dex

L'avi d'en Dex (Ramon senior) s'havia preparat un entrepà i l'havia deixat a la taula del menjador.No havia agafat beguda i va anar a buscar un vas de llet a la cuina. Al tornar l'entrepà ja no era entrepà. Havia desaparegut la llesca superior. Algun sospitós?

L'habitat natural d'en Dex a casa els avis es la terrassa. Allà hi ha plantes i un gos veí amb el que te grans converses canines.En una acalorada discussió amb el veí en Dex va buidar els testos de sorra. Els pares ho van recollir. No seria la darrera vegada que en Dex buidaria testos.

Quina impressió tindrien els avis del seu net la primera vegada que va dormir a casa seva? Doncs bé en Dex va dormir a la cuina. El despertar dels avis va ser dantesc. La caqueta, encara que sigui de cadell, també embruta i "pinta" les parets...

El que no es pot negar es que en Dex va de cara. Tornant a l'habitació d'en Jordi. En Dex olora, en Dex salta sabates del terra, esquiva una motxilla, segueix buscant, olorant, dóna una volta, dóna dues voltes, es queda a un parell de metres d'en Jordi, ajup el cul, mira als ulls a en Jordi planta un senyor pi, sense temps de reacció.


A tot això en Dex es un fanàtic de les xancletes (n'ha mossegat 3 deixant-les inservibles) i també del risc( robant i llepant medicaments).

1 view0 comments

Recent Posts

See All

El meu pare m'ha passat un enllaç a un anunci meravellós, de la loteria australiana. Aquest anunci ens demostra la diferència entre l'escala de valors dels humans i la dels gossos. Ells fidels per sem

La Gina va arribar al Centre amb només 6 mesos. Era una cadelleta preciosa amb moltes ganes de jugar i d’allò més divertida. I sí, va tenir sort i la van adoptar. Però la Gina patiria al cap de poc te

bottom of page